Hoe werkt MenoCure?

Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen. De samenstelling van de ampullen is volledig natuurlijk en bevat stoffen die de vetverbranding ondersteunen. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op het regelcentrum in de hersenen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

Het resultaat: Het MenoCure programma draagt bij tot het verminderen van je hongergevoel en je hevige hormoonschommelingen. Tevens  ondersteunt het jouw specifieke menopauzeverschijnselen. Tegelijk helpt het om jouw lichaam aan te sporen om zijn eigen vetvoorraden te verbranden.

MenoCure helpt alleen de reserve-vetophopingen  die overgewicht veroorzaken te elimineren. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Het draagt bij op een veilige en harmonieuze manier tot het verliezen van enkel overtollig vet en geen verlies van onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa,

Tijdens het volgen van het programma haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat het bijdraagt tot een verminderd hongergevoel.

Uiteraard is het niet voldoende om alleen de voedingssupplementen in te nemen. Je moet ook je voeding aanpassen. Het afslankende voedingsprogramma is nauwkeurig op punt gesteld door orthomoleculair voedingsdeskundige en menopauzeconsulent Leen Steyaert en maakt onlosmakelijk deel uit van het programma.

Kortom:

  • Het MenoCure-programma biedt ondersteuning bij het wegwerken van je opgeslagen voorraden vet zodat het je lichaam kan helpen om weer een vetverbrandingsmachine te worden. Vooral de verbranding van buikvet wordt gestimuleerd.
  • Biedt ondersteuning om je hormonen weer in balans te brengen.
  • Het ondersteunt om ook andere verschijnselen– zoals opvliegers – te verminderen.
  • Tegelijk wordt je lichaam ondersteund in het elimineren van afvalstoffen.
  • Het draagt bij tot het verminderen van je hongergevoel