Clean Label

kwaliteit

MenoCure kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit van haar inhoudsstoffen. Bovendien heeft elk product van MenoCure (genormeerd voor verkoop een NUT-nummer. Het NUT-nummer geeft aan dat elk MenoCure product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, welke de strengste zijn in Europa.

Clean-label

MenoCure streeft naar een clean-label. Dat wil zeggen dat er consequent gekozen wordt voor enkel het strikt noodzakelijke minimum aan niet-actieve stoffen. Strikt nodig om de actieve stoffen in een consumeerbare tabletvorm of capsule aan te bieden. En dit zo mogelijk steeds in de natuurlijkste vorm.

Wettelijke bepalingen

Het statuut van de voedingssupplementen wordt bepaald door de Europese wetgeving: een voedingssupplement dient om een gezonde mens gezond te helpen houden. Dat betekent dat het voor voedingssupplementen wettelijk verboden is om claims te maken die verwijzen naar ziekte of genezen.

Algemeen geldt dat een voedingssupplement geen vervanging is voor een gezonde voeding en levensstijl. Bij ziekte moet u een arts
raadplegen. Voor een aantal natuurlijke stoffen verplicht de wet om een specifieke waarschuwing te vermelden inzake mogelijke interactie met de klassieke behandeling. Bij twijfel: raadpleeg uw arts of apotheker. Zij kunnen bij MenoCure alle nodige informatie verkrijgen.