Doeltreffend en gezond afslanken

Het MenoCure-programma is een gezonde afslankkuur die specifiek is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en menopauze. Het ondersteunt je niet alleen om doeltreffend af te slanken, het ondersteunt ook tegelijk je hormonenevenwicht én spoort je aan om voor de rest van je leven gezond en puur te eten. Het is een mooie stap om ongezonde patronen te doorbreken en een stap te maken naar een nieuwe gezonde leefstijl.

Als eerste Vlaamse menopauze consulente ondervond Leen Steyaert dat naast de gebruikelijke klachten en kwaaltjes tijdens de overgang ook de extra kilo’s om de hoek komen kijken. Een groot deel van haar cliënten kampt met afslankingsproblemen vanaf het moment dat de menopauze zich aandient. Door haar gedrevenheid om wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van vrouwengezondheid op de voet te blijven volgen en vanuit haar roeping om vrouwen te helpen, heeft zij een formule ontwikkeld die als geen ander het afslankingsproces tijdens en na de menopauze ondersteunt. Dit is het MenoCure-programma. Dit concept is  veel méér dan een dieet: het is een totaalconcept, dat er niet alleen voor zorgt dat je op een aangename manier een ondersteuning biedt tot  afslanken, maar je ook helpt om weer helemaal in balans te komen, waardoor je gezond, fit en vitaal ouder kunt worden.

Ook vrouwen die jonger zijn en kampen met hormoonproblemen zoals PCOS, endometriose, menstruatieproblemen moeilijkheden om zwanger te worden kunnen baat vinden bij het volgen van deze kuur.