Tevreden klanten

Marleen 49 jaar

Opvliegers, slecht slapen, gewicht aankomen, ik had het allemaal.Toen kwam de oplossing en kwam ik bij MenoCure terecht. Ik had al zoveel therapieen en behandelingen en kruiden geprobeerd maar ik bleef me niet goed voelen. Toen kwam ik bij Leen terecht. Ik voelde me dadelijk goed en begrepen bij haar. Zij kende immers alles over de menopauze. Ze legde me uit waarom je lichaam tijdens de overgang zo gemakkelijk vet bijhoudt en wat je eraan kan doen. Ik starte MenoCure voelde me al snel veel beter worden. Ik kon gemakkelijk snelle suikers laten, mijn opvliegers verminderden sterk en mijn gewicht daalde voor het eerst in lange tijd! Ik voel me begrepen gezonder en ben slanker! Ik ben terug optimistischer,heb meer energie en zie mijn toekomst weer positief tegemoet.

Elise 22 jaar,

Ik sukkel al jaren met mijn hormoontjes ( PMS) en daarbij vlogen de kiolo’s er telkens aan. Via mijn tante die de kuur ook had gevolgd kwam ik terecht bij een van de therapeuten/consulenten die met MenoCure werken.
Ik vond het voorstel eerst wat eigenaardig, ik heb en zeker gezien mijn leeftijd, niets met de menopauze te maken? MenoCure heeft ook een positieve invloed op hormonen die uit balans zijn. En zo begon ik er aan. In het begin met vallen en opstaan omdat ik het niet helemaal correct deed maar ik begon me beter te voelen en daardoor werd ik steeds meer en meer gemotiveerd om de kuur correct te volgen. Het eindresultaat is dan ook prima! Ik heb een aanvaardbaar en gezond gewicht, eet veel gezonder en mijn pms is herleid tot wat vage klachten. Ik ben zo dankbaar!

Ines 62 jaar

Ik heb nog steeds last van menopauzeverschijnselen, wat opvliegers maar vooral van mijn gewicht dat nu ik de 60 voorbij ben, de hoogte is ingeschoten Ik heb al alle dieten van de wereld geprobeerd. Sommigen lukten, anderen lieten me met een half lege geldbeugel zitten. Een vriendin raade me MenCure aan. Ik heb het pakketje met de ampullen en toebehoren laten opsturen en helemaal zelf gevolgd. Alles was zo duidelijk en zat verpakt in een mooie doos: een mooi en gedetailleerd begeleidingsboekje,de kaart,de lintmeter,de ampullen en het boek van Leen steyaert (gratis)erbovenop.
Het leek echt een mooi cadeau en het resultaat was ook een geschenk. Ik ben heel tevreden en ga zeker 1 of 2 maal per jaar deze kuur volgen.

Sabine, 43 jaar

“Na jaren ontevreden te zijn over mijn gewicht en het jojo effect dat ik bij iedere poging om af te vallen ondervond besloot ik het toch nog een keer opnieuw te proberen. Dit maal onder echte begeleiding. Ik kwam op aanraden van een vriendin bij Leen Steyaert terecht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst nogal sceptisch stond tegenover dit dieet. Ik probeerde zo gezond mogelijk te leven en begreep niet hoe ik de kilo’s niet onder controle kon houden. Ik startte enkele weken geleden met de kuur en ik moet zeggen dat ik me dankzij Leen haar begeleiding me hier echt goed bij voel. Ik heb zelfs meer energie daar ik dacht dat de verminderde energie nu eenmaal bij het ouder worden hoorde. Het grootste effect zie ik op mijn buik en heupen. Aan dit tempo kan ik binnenkort enkele nieuwe broeken gaan kopen. Ik ben benieuwd wat LipoLip nog kan brengen voor mij, ik ben alvast overtuigd.”

Marleen 56 jaar
“Met heel veel positiviteit kan ik je meegeven dat ik de 24 dagen menocure met vrucht heb afgewerkt.😍Ik verloor in 24 dagen 5kg , mijn vetpercentage zakte van 30,1 naar 27,5 % en mijn bmi van 30,1 naar 27,5!
Ik ben super tevreden en kunnen nu verder met gezond eten en vooral koolhydraten vermijden wat ik daarvoor ook deed maar ik kreeg nooit het resultaat wat ik nu heb.
Super bedankt Leen!”