Deskundige ondersteuning en begeleiding tijdens contactmoment

  • De doos die u meekrijgt indien u het programma start bevat een uitgebreide ( blauwe) brochure, 36 ampullen, 3 pipetten, een lintmeter, een werkkaart, een balpen en een Meno-Fit flacon.
  • In de basisprijs (330 -350 euro ) zijn een 4-tal contacten inbegrepen bij je therapeut. Deze zijn niet verplicht, maar wel aan te bevelen want je therapeut kan je op verschillende manieren helpen en ondersteunen zodat je het programma op de juiste manier volgt en optimale resultaten kunt halen.
  • Zeker tijdens de eerste dagen is je therapeut ten allen tijde per mail voor je bereikbaar om op je vragen te antwoorden. De eerste dagen zijn soms moeilijk omdat het twee dagen duurt vooraleer de ampullen beginnen te werken. Alles staat echter uitgebreid uitgelegd in de bijgeleverde handleiding.
  • Tijdens het opvolgcontact zal je therapeut je bevragen: hoe ervaar je het dieet? Hoe is het gesteld met je honger? Plas je goed en heb je een normale, vlotte stoelgang? Welke zijn je ‘moeilijke momenten’? Voel je je energiek of ben je moe? Enz. In een aantal gevallen kan je therapeut je een gericht supplement aanraden om je klachten te verminderen of te verhelpen.
  • Je therapeut zal je wegen, je vetgehalte bepalen en eventueel een aantal andere parameters meten.
  • Als je MenoCure bestelt en het programma volgt, krijg je via een persoonlijke code ook toegang tot allerlei inspirerende nieuwe recepten en krijg je wekelijks een update met tips en tricks die je helpen om het programma optimaal af te werken.