Wat maakt MenoCure anders dan andere diëten?

Bij andere snelle diëten verliest men veel vocht en spieren, dus op de weegschaal vermindert het aantal kilo’s, maar aan de vetlaag is weinig veranderd. Dit is niet zo met MenoCure en dit is ook de reden waarom je na de kuur minder snel aankomt: het resultaat van de kuur is dat het bijdraagt tot het verlies van overtollig vet en geen spier- of vochtverlies veroorzaakt. Vooral helpt het om het vet dat er het moeilijkst afgaat, namelijk de vetrolletjes die over de BH-rand hangen, de love handles en het buikvet te elimineren. Tijdens de overgang of als je op jongere leeftijd reeds hormoonschommelingen hebt zien we dat deze schommelingen ook de opslag van extra vet stimuleren.

MenoCure ondersteunt bij de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet, dat biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bijvoorbeeld bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren.

MenoCure ondersteunt alleen het verlies van ‘overgewicht’-vet. Metingen van het vetpercentage tonen dit aan.

Mag ik mijn dagelijkse medicijnen blijven nemen?

Gedurende het MenoCure-programma kun je zonder probleem je gebruikelijke medicatie innemen. Dit geldt ook voor anticonceptie. Ben je suikerpatiënt, dan zal je je medicatie waarschijnlijk moeten aanpassen ter voorkoming van een hypo. Je eet tijdens de kuur namelijk geen koolhydraten en suikers. Deze aanpassing kan ook gelden voor cholesterol- en bloeddrukverlagende medicijnen. Het is geen contra indicatie, maar het vraagt alleen extra aandacht. Neem geen vetzuren zoals omega-3 tijdens de kuur. Vermijd keelpastilles en hoestsiroop. Je mag wel suikervrije kauwgom gebruiken.

Is een terugval mogelijk?

Als je het programma op de juiste manier volgt en regelmatig op controle gaat bij je therapeut, heb je een grote kans om blijvend resultaat te hebben. Als je lijdt aan dwangmatig of emotioneel eetgedrag heb je echter kans om te hervallen. Je hebt dan psychische ondersteuning nodig. Onderschat ook de verleidingen in het dagelijkse leven niet. Bedrieglijke reclames voor cornflakes, zoete melkdrankjes en snoepgoed hebben alleen de bedoeling om de verkoop te doen stijgen en allerminst de intentie om je happy en gezond te houden. Aan de andere kant word je elke dag geconfronteerd met het schoonheidsideaal van slanke, mooie vrouwen en mannen. Weet dat dit enkel een droomwereld is en dat het realistischer én gezonder is te kiezen voor een aanvaardbaar gewicht.

Zal ik honger lijden?

Nee! Het programma is zo opgebouwd dat je geen honger hebt. Alleen de eerste twee dagen kun je misschien een hongergevoel hebben. Vanaf het moment dat de ampullen begonnen te werken, verdwijnt het hongergevoel. Het unieke aanMenoCure is dat het uitsluitend ondersteunend werkt om het oude, overtollige vet aan te verbranden. Tijdens het volgen van de kuur haal je je energie niet uit je voeding, maar op je vetreserves. Dit is de reden waarom je geen honger hebt.

Zijn er bijwerkingen?

Neen, er zijn geen bijwerkingen. De eerste paar dagen van de kuur wordt wel eens melding gemaakt van hoofdpijn, duizeligheid of gewrichtspijnen. Deze verdwijnen echter snel. Ze kunnen het gevolg zijn van het vrijkomen van gifstoffen, zoals zware metalen, die in je vet opgeslagen zaten.

Mag ik op elk moment stoppen met de kuur?

Wil je blijvende resultaten, dan moet je de kuur minstens 24 dagen volgen. Vanaf dag 24 (na 24 ampullen) mag je elke dag stoppen. Dit wil zeggen dat de kuur – bij wijze van voorbeeld – ook 25, 26, 27… tot maximaal 36 dagen mag duren, als ze maar minimum 24 dagen met ampullen (+ 3 dagen dieet zonder ampullen) duurt. In dien je meer dan 10 procent van je lichaamsgewenst wenst te verliezen kan je de kuur verlengen tot 60 dagen mits de aanschaf van extra ampullen.